Parametreler mobil istemciler lisanslı kulüpler gerçek bahislerle oynarken

Basamaklı makaralar çevrimiçi slotlarda Başarıbet ve özellikleri

Herkes, sanal kulüp, duydum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor analog oyun süreci.Kazanan kombo yeni piktogramlar sahip ek ödül bir tur. Sıradan basari bet guncel giris teklif oyuncu yalnız şans bir kazanan kombinasyon için her turda. O etkinleştirir döndürme ve bekler aynı simgeler ödeme hatları. Simülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, sağlama kullanıcı şans ek ücretsiz kazançlar için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak döndürme ortaya çıkar kârlı dizi.
  • Resimler bir kazanan kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • bunlarda serbest boşluklarda sıraya çıkma veya (düşme) yeni işaretler.
  • Müşteri ödül alır eğer bunlar ayrıca form kazançlı bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki diğer görüntüler ile.

Süreç kazanan kombinasyonlar kazanana kadar çoğaltılır ödül hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler iş tam olarak aynı. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun tanındı Gonzo’s Quest, geliştirildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Talep nedenleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil sıkıcı döndür makaralar ve görünmesi için bekleyin ödül ödeme hatlarından biri.maksimum dinamik süreç ve büyüleyici eğlence tarafından ilgileniyor, farklı grafikler ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme algoritmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels iyi bu beklentileri karşılıyor. Düşüyor başarılı kombinasyonlar ve bu yeni simgelerle bir gecede dikkat çekmek ve artırmak duygusal bileşen.Özellikle kademeli basamaklardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük ödül.

Basamaklı makaralar fırsat sağlayın kazan birden fazla kazanç. görünür başarılı kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez ödül dönüştürebilir çok önemli miktar. Belirli tedarikçiler uygulayın ek katsayılar bu maksimum arttı ödül.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkisi yoktur seviye karlılığı makineler. Bir şans var bul slot makineleri ile ağırlıklı getiri göstergesi (daha büyük 97 %) veya yeterince küçük (daha az %94). Bağlantı yok düşme piktogramlar ve boyut RTP öngörülmüyor.

Ama, basamaklı makaralar arttırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Algoritma oyun emülatörü Başarı bet bunu sırasında yeniler temel dönüş. Bu nedenle kumar simülatörleri ile kademeli algoritma genellikle sağlamak artan uçuculuk. çünkü makaralar yetenekli kaydır iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu anlamayı mümkün kılar kazançlar yapamayacak görünmeyecek oldukça sık. çığ video slotları içindeki sistematiklikleri çoğu zaman daha fazla yok %25-30.